Activiteiten ‘t HUUS met de BELLE

‘t HUUS met de BELLE, is een historische boerderij gevestigd in Echten. Door de landelijke ligging van de boerderij is er veel ruimte voor activiteiten. Deze activiteiten zijn erg uiteenlopend, voor ieder wat wils. Aankomend jaar zijn er opnieuw veel activiteiten gepland. 

Activiteiten

Een van de meest gewilde activiteiten zijn de wandel en fiets tochten. Mensen van uit het hele land komen naar ons om de rust te vinden in de provincie. U zal misschien denken, nemen er alleen mensen op leeftijd deel aan de activiteiten. Maar niets is minder waar. Wij zien steeds vaker gezinnen die het buitenland omruilen voor een ultieme rust vakantie in eigen land. Vergeet niet dat niks rustgevender is dan lichaamsbeweging op het platteland. Stelt u zich voor dat u ‘s ochtends na het ontbijt met uw hele gezin een fietstocht maakt langs alle lokale boeren. Bij de meeste boeren kunt u een terras vinden of een zelfservice ijssalon. 

Mocht u in contact willen komen met andere stellen om samen wandel of fiets tochten te maken. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij organiseren voor de liefhebbers ook samenkomst weekenden. Hierbij kan iedereen zich aanmelden en kunnen jullie in groepsverband samen het platteland ontdekken. Deze dagen zijn voor een kleine vergoeding compleet verzorgt van lunch en borrel. Ook hebben wij de dauwtrap versie van onze tochten. Hierbij krijgt u een ontbijt pakket mee en vertrekt u om zes uur ‘s ochtends bij de boerderij. Deze dag sluit u af met een uitgebreide dag. 

Hoewel wij activiteiten voor volwassenen organiseren doen wij dit ook voor kinderen. Deze activiteiten zijn gerelateerd aan het boerenleven en daardoor zullen de kinderen enig boerenkennis bij brengen. Ook zullen de kinderen een bezoek brengen aan een echte vee boerderij. Hierdoor krijgen zij enig inzicht hoe het leven in de boerensector verloopt. 

Wilt u meer informatie over trips met onze dorpsgidsen? Klik dan hier